Tak! Vi har modtaget dine oplysninger.

Lån til tvangsauktion

Lån til tvangsauktion

Du kan låne penge til at købe en bolig der er på tvangsauktion, uanset hvilken boligtype der er tale om i Danmark. På UdenomBanken kan du, ligesom ved et almindeligt lån til at købe bolig, få finansieret købet af en ejendom der er på tvang.

Ønsker du at finansiere en ejendom, der er på tvangsauktion, så er det meget vigtigt at du er sikker på, at du har den nødvendige finansiering til købet og den nødvendige jura.

Det er vigtigt at starte låneprocessen så tidligt som muligt, når du ønsker at købe en ejendom på tvangsauktion, da det ofte kan være mere komplekst end ved et almindeligt køb. Beregn og lån til tvangsauktion her.

I dag skal man som tvangsauktionskøber både have en stor udbetaling, et finansieringsinstitut og en advokat til at hjælpe sig når man køber på tvangsauktion. Alt dette kan UdenomBanken nu tilbyde i én samlet pakke til dig, da vi er specialister finansiering af køb af bolig på tvangsauktion.

UdenomBanken kan hjælpe dig med at få et lånetilsagn og skaffe dig finansieringen til købet samt tinglyse skøde, indhente samtykkeerklæringer og alt øvrigt juridisk arbejde i forbindelse med tvangsauktionen. For at kunne låne skal du og långiverne, ligesom ved lån til almindeligt køb, være sikker på at du kan afbetale på det lån du optager.

Du kan se boliger på tvangsauktion i Danmark på www.tvangsauktioner.dk eller www.itvang.dk.

Du kan finde ud af mere omkring billigere boliglån her

Beregn og lån

Udfyld vores ansøgningsformular. Du hører fra os indenfor 24 timer.

Beregn og lån