Hvad er et lån til tvangsauktion?

Du kan låne penge til at købe en bolig der er på tvangsauktion, uanset hvilken boligtype der er tale om i Danmark. På UdenomBanken kan du, ligesom ved et almindeligt lån til at købe bolig, få finansieret købet af en ejendom der er på tvang.

Ønsker du at finansiere en ejendom, der er på tvangsauktion, så er det meget vigtigt at du er sikker på, at du har den nødvendige finansiering til købet og den nødvendige jura.

Det er vigtigt at starte låneprocessen så tidligt som muligt, når du ønsker at købe en ejendom på tvangsauktion, da det ofte kan være mere komplekst end ved et almindeligt køb.

I dag skal man som tvangsauktionskøber både have en stor udbetaling, et finansieringsinstitut og en advokat til at hjælpe sig når man køber på tvangsauktion. Alt dette kan UdenomBanken nu tilbyde i én samlet pakke til dig, da vi er specialister finansiering af køb af bolig på tvangsauktion.

UdenomBanken kan hjælpe dig med at få et lånetilsagn og skaffe dig finansieringen til købet samt tinglyse skøde, indhente samtykkeerklæringer og alt øvrigt juridisk arbejde i forbindelse med tvangsauktionen. For at kunne låne skal du og långiverne, ligesom ved lån til almindeligt køb, være sikker på at du kan afbetale på det lån du optager.

Du kan se boliger på tvangsauktion i Danmark på www.tvangsauktioner.dk eller www.itvang.dk.

Vil du tale med os om et lån til en bolig på tvangsauktion?

At købe en ejendom er en stor beslutning, og det er vigtigt, at du er sikker på, at den finansiering du vælger, er det rigtige valg for dig.

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os på 71 99 37 30 mandag-fredag kl. 9-19 eller lørdag-søndag kl. 10-15.

Udfyld nemt og hurtigt vores låneformular her.Så vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud – typisk vil du høre fra os inden for 24 timer.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfyld låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen