Lån til sommerhus

Et fristed fra hverdagen, et samlingssted for familien eller en grøn oase. Der kan være mange grunde til, at man drømmer om et sommerhus, men de færreste undgår at skulle tage stilling til finansiering af det.

Et lån til et sommerhus minder på mange måder om et lån til en almindelig ejerbolig. Normalt kan man låne op til 75% af værdien af et sommerhus igennem realkreditinstituttet, mens det tilsvarende er 80% for ejerboliger. Så ønsker man at købe et sommerhus, skal man enten have flere penge med selv, eller også skal man låne resten af beløbet i banken eller andetsteds.

Et alternativ til finansiering af sommerhuset er at låne pengene hos ejendomskreditselskaber som eksempelvis UdenomBanken.

Fordele ved at vælge et sommerhuslån gennem UdenomBanken

Hos UdenomBanken vurderer vi dine muligheder ud fra din nuværende situation fremfor kun at se på din økonomiske historik. Det kan muliggøre et sommerhuskøb, selvom du ikke lever op til de krav, der stilles hos realkreditselskaberne.

Når du låner uden om banken, kan du:

  • Belåne op over 100 % af værdien via sammensætning af flere lån og op til 95 % på ét lån
  • Afdrage på lånet over 5 til 25 år
  • Vælge mellem fast eller variabel rente

Renten er typisk højere end den, du kan få i realkreditinstituttet, men der er så ingen bidragssats, som der ellers er ved et realkreditlån. Vi anbefaler dog altid, at du først forsøger at få et realkreditlån til at finansiere dit sommerhuskøb, da det vil typisk vil være den billigste løsning. Men er det ikke muligt, er et lån uden om banken et godt alternativ.

Vil du tale med os om dine muligheder for et lån til sommerhus?

At købe en bolig – uanset om det er helårsbolig eller et sommerhus – er en stor beslutning, der også får betydning for din hverdag og din økonomi. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rette finansiering.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge dine muligheder, og vi sidder klar ved telefonerne til at besvare dig opkald. Du kan ringe til os på 71 99 37 30 mandag-fredag kl. 9-19 eller lørdag-søndag kl. 10-15.

Udfyld nemt og hurtigt vores låneformular her . Så vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud – typisk vil du høre fra os inden for 24 timer.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen