Sådan foregår det

UdenomBanken er et ejendomskreditselskab, der handler med pantebreve i Danmark med institutionelle og professionelle investorer. De pantebreve vi handler med, er særligt for dig som ikke ønsker eller ikke kan få finansiering igennem eget pengeinstitut.

Låntagere

Låntagere

UdenomBankens forretningsmodel
Investorer

investorer

UdenomBanken er et ejendomskreditselskab, som er et alternativ til en bank og et realkreditinstitut. Ligesom banker og realkreditinstitutter er UdenomBanken Ejendomskreditselskab A/S reguleret af Finanstilsynet. Samlet udgør de tre typer selskaber næsten al finansiering af fast ejendom i Danmark.

Lånevilkår

Lån der udstedes igennem os, har samme sikkerhed for dig som et realkreditlån. Samtidigt kan der være andre fordele ved at optage et lån gennem os istedet for f.eks. et banklån. Se nedenstående figur, der viser vilkårene ved at optage boliglån via realkreditinstitutter, banker og UdenomBanken

 Real-
kreditlån
UdenomBankenBanklån Boliglån Banklån Alm. lån
Mulighed for fast rente?    
Kan lånet opsiges af dig som låntager til kurs 100-103?
Er bidrag og andre omkostninger faste i lånets løbetid?
Er lånet uopsigeligt fra långiver?  
Er lånet baseret på et pantebrev?  

Ofte stillede spørgsmål

 

UdenomBanken har et bredt netværk af kreditorer, der specialiserer sig i pantebrevsbelåning. Det tillader en mere manuel og personlig vurdering af hver lånesag, hvor der er forståelse for de unikke økonomiske forhold, som en låneansøger måtte have. Hos UdenomBanken er det en prioritet at lytte til samt forstå kunders økonomi, så sagen kan præsenteres korrekt og veldokumenteret til vores kreditorer.

UdenomBanken samarbejder med en lang række kreditorer, som har forskellige præferencer ift. geografisk placering, pantsikkerhed, privatøkonomi og lånestørrelse. UdenomBanken og dets netværk af kreditorer er alle underlagt og godkendt af Finanstilsynet. Størstedelen af vores sager løses af større investeringsfonde og pantebrevsafdelinger i banker.

UdenomBankens lånevilkår afhænger af den individuelle lånesag, hvilket vil sige, at jo bedre end lånesag man har, desto bedre et tilbud kan man forvente. Det er UdenomBankens opgave at matche kunden med den kreditor, der kan tilbyde de bedste lånevilkår. Et lån gennem UdenomBanken vil altid være dyrere end et realkreditlån, hvorfor vi anbefaler at man først undersøger mulighederne hos eget kreditinstitut. UdenomBanken pålægger ingen stiftelsesprovision eller gebyrer i forbindelse med stiftelse af lånet, lånene optages dog til en flad kurs på 95.

Ja. UdenomBanken har stor succes med at hjælpe folk med at refinansiere deres forbrugs- og skattegæld til pantebrevslån. Kunder kan ofte forvente store rentebesparelser ved at refinansiere dyr gæld til gæld i ejendomme. Disse løsninger kræver naturligvis, at man i forvejen ejer en ejendom med friværdi.

Pantebrevslån gennem UdenomBanken fungerer på samme måde som et realkreditlån, altså tages der pantsikkerhed i ejendommen. Det vil sige, at kreditor har mulighed for at begære jeres ejendom på tvangsauktion, såfremt I ikke betaler jeres renter.

Når du optager et lån gennem en af UdenomBankens kreditorer, er der altid mulighed for at betale ekstraordinært af på lånet, eller indfri lånet helt før tid. UdenomBanken oplever faktisk, at størstedelen af de lån vi formidler, bliver indfriet før tid. Dette sker oftest som et resultat af refinansiering til realkredit eller ved salg af boligen.

Den typiske sagsbehandling tager 1-3 hverdage fra at UdenomBanken har modtaget alt det nødvendige materiale fra kunden. Vi anbefaler altid at man ringer til os på tlf 71993730, hvis ens sag haster.

 
UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfyld låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen