Vilkår og ansvar

Parter på portalen

UdenomBanken er ikke part i de aftaler, som bliver indgået mellem Brugeren og Långiveren, men skaber blot kontakten mellem Brugeren og Långiveren. Brugeren er potentiel Låntager, som søger et lån til fast ejendom i Danmark, og som via UdenomBanken ønsker et lånetilbud. En potentiel Låntager kan være både en virksomhed og en privat person. Långiver er en virksomhed, som afgiver tilbud til Brugeren om at udlåne penge mod sikkerhed i Brugerens fast ejendom.

Brugerens vilkår

Når Brugeren har sendt en låneansøgning, modtages via sms/mail en bekræftelse på, at UdenomBanken har modtaget ansøgningsformualaren. Alt er gratis og uden nogen form for binding af Brugeren. UdenomBanken forbeholder sig ret til at kontakte Brugeren for at indhente yderligere oplysninger, såfremt låneansøgningen måtte give anledning hertil. Ved udfyldelse af låne-ansøgningsformularen giver Brugeren UdenomBanken tilladelse til at sende ansøgningen videre til UdenomBankens netværk er Långivere. Långiverene vil herefter og inden for 48 timer lave et lånetilbud til Brugeren. Brugeren vil blive kontaktet af den långiver, der kan stille de bedste vilkår.

Långivernes forpligtelser

Ved samarbejde med UdenomBanken forpligter Långivere sig til, inden for 48 timer efter at have modtaget en låneansøgning, at kontakte Brugeren med henblik på at afgive tilbud.

UdenomBankens forpligtelser

UdenomBanken forpligter sig til hurtigst muligt at levere Brugerens låneansøgning videre til de Långivere, der er relevante for den pågældende ansøgning.

Fortrydelsesret

Du kan ifølge kreditaftalelovens § 19 fortryde din kreditaftale inden for en frist på 14 dage. Ønsker du at fortryde skal du blot meddele dette skriftligt til os inden for fristen på 14 dage efter du har underskrevet kreditoplysningsskemaet. Hvis du udøver din fortrydelsesret, skal du betale kapitalen og de renter, der er påløbet fra den dato, hvor kreditmuligheden blev udnyttet, til den dato, hvor kapitalen betales tilbage, uden unødig forsinkelse og senest 30 kalenderdage efter at have sendt os meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten. Renterne beregnes på grundlag af den aftalte debitorrente. Herudover skal du betale eventuelle omkostninger, som vi har betalt til offentlige myndigheder, og som ikke kan refunderes.

Ansvar

Brugeren og Låntager har selv det fulde ansvar for indholdet af de aftaler, som indgås mellem Brugeren og Långiveren.

Reklamationsret

Som udgangspunkt har du ikke to års reklamationsret, da der er tale om en tjenesteydelse. Kontakt os dog gerne hurtigst muligt, hvis du opdager fejl og mangler ved din ansøgning eller dit lån.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse, cpr-nummer, skatteoplysninger (herunder oplysninger om indkomst, gæld og formue). Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Reel Finans Pantebrevsselskab A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på udenombanken.dk er CTO, Søren Scheibye, Reel Finans Pantebrevsselskab A/S.

Reel Finans Pantebrevsselskab A/S kan videregive navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse, skatteoplysninger (herunder oplysninger om indkomst, gæld og formue) til Arbejdernes Landsbank A/S, Investeringsselskabet Luxor A/S, Reel Invest I P/S i forbindelse med en konkret kreditvurderingssituation. Reel Finans Pantebrevsselskab A/S kan videregive navn og e-mailadresse til Trustpilot.

Som registreret hos Reel Finans Pantebrevsselskab A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til UdenomBankens kundeservice på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 9 til 19 på hverdage

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen