Investering i boliglån

UdenomBanken udbyder lige nu flere ejendomskreditlån til afkøb

Bliv præsenteret for ejendomskreditlån som UdenomBanken har til salg, og hør nærmere omkring formidlingsaftaler mv. Vi tilbyder typisk:

- Effektiv årlig forrentning på 5-8%

- Løbetider på 5-25 år.

Om ejendomskreditlån

Ejendomskreditlån i fast ejendom har vist sig være en særdeles god forretning for de af vores investorer, som har været med fra starten. Der er tale om en unik placerings-mulighed, som er opstået i kølvandet på de restriktive udlånskrav, som banker og realkreditinstitutter er underlagt.

På den baggrund kan man opnå afkast på minimum 4% i rente på førsteprioritetssikkerheder i særdeles attraktivt beliggende områder og helt op til 8,5% i knap så attraktive områder. Det kan f.eks. være en villa i en forstadskommune i København som koster 2,5 million kroner, hvor debitor kommer med 5% i udbetaling, og hvor der skal udstedes et pantebrev på de resterende 95%. Det kan også være en villa i Erritsø ved Fredericia, som koster 1 million kroner, og hvor debitor ligeledes har en udbetaling på 5%. I et sådan tilfælde formidler vi et pantebrev på det resterende beløb på 95% af købesummen. Der er forskel i renten på disse to typer ejendomskreditlån.

Vi har ejendomskreditlån i alle kategorier til salg og dermed også en stor spredning på den rente, man som investor kan opnå. Alle ejendomskreditlån, som vi formidler, er dog kendetegnet ved:

- Debitorer med ordnet økonomi

- Førsteprioritetssikkerhed i ejendomme med høj klasse.

Ejendomskreditlån med højere rente, og dermed høj risiko, tilbydes også. Det vil i så fald typisk være ejendomskreditlån i erhvervsejendomme eller ejendomskreditlån med en ringere prioritetsstilling. Du kan købe ejendomskreditlån med et fornuftigt afkast helt ned til kr. 150.000,-.

Hvis du vil købe hele porteføljer, så kan vi også være behjælpelige, herunder med funding i bank og professionel administration.

Vil du høre mere om ejendomskreditlån til afkøb?

For yderligere information kan du sende os e-mail og blive kontaktet i dag, eller kontakt Direktør Brian Trane direkte på tlf. 2888 8620 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 9 til 19 på hverdage

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen