UdenomBanken ikon

UdenomBanken Investorportal

Ejendomskreditlån er en unik placerings-mulighed, som er opstået i kølvandet på de restriktive udlånskrav, som banker og realkreditinstitutter er underlagt. Investering i ejendomskreditlån er således et nyt fænomen som er kendetegnet ved, at sikkerheden er meget høj; særligt for de ejendomskreditlån som har 1. prioritet i en given ejendom.

Vi har ejendomskreditlån i alle kategorier til salg og dermed også en stor spredning på den rente, man som investor kan opnå. Vi tilbyder typisk:

 • Ejerskiftersager
  • Sikkerhedsmæssig placering: 0-95 % af handelsværdien
  • Rente: 5-8 %*
  • Løbetid: min. 5 år.
 • Tillægslån
  • Sikkerhedsmæssig placering: Typisk mellem 40-90 % af en kreditvurdering
  • Rente: 7- 15 %*
  • Løbetid: min. 1 år.

*) afhænger af debitor, ejendommens beliggenhed, type, stand og omsættelighed

UdenomBanken ikon

Investeringsmuligheder

Lav risiko Mellem risiko Høj risiko
Gns. afkast 4-5 % 7-9 % 10-20 %
Loan to value 0-45% 45-90% 80-100 %
Debitors serviceringsevne Positiv Positiv Oftest negativ
Transparent lånesag Positiv Positiv Mangler typisk oplysninger
Ejendommens beskaffenhed Positiv Positiv Positiv
Pantets sikkerhed ved tvangsrealisering Høj Mellem Lav
UdenomBanken ikon

Sådan fungerer det

UdenomBanken udbyder lige nu flere ejendomskreditlån til afkøb, hvor man kan opnå et afkast på minimum 4 % i rente på førsteprioritet lån med sikkerhed i særdeles attraktivt beliggende områder og helt op til 15 % i knap så attraktive områder.

Det kan f.eks. være en villa i en forstadskommune i København som koster 2,5 million kroner, hvor debitor kommer med 5 % i udbetaling, og hvor der skal udstedes et pantebrev på 95 % af købesummen. Det kan også være en villa i Erritsø ved Fredericia, som koster 1 million kroner, og hvor debitor ligeledes har en udbetaling på 5 %. I et sådan tilfælde formidler vi et pantebrev på det resterende beløb på 95 % af købesummen. Der er forskel i renten på disse to typer ejendomskreditlån.

Alle ejendomskreditlån, som vi formidler, er dog kendetegnet ved:

 • Debitorer med ordnet økonomi
 • Høj prioritetssikkerhed i ejendomme med høj klasse

Ejendomskreditlån med højere rente, og dermed høj risiko, tilbydes også. Det vil i så fald typisk være ejendomskreditlån i erhvervsejendomme eller ejendomskreditlån med en ringere prioritetsstilling. Du kan købe ejendomskreditlån med et fornuftigt afkast helt ned til kr. 150.000,-.

Hvis du vil købe hele porteføljer, så kan vi også være behjælpelige, herunder med funding i bank og professionel administration.

UdenomBanken ikon

Et godt alternativ til investering i obligationer

ejendomsinvestering
UdenomBanken ikon

Hvem er UdenomBanken

UdenomBanken er en formidler af boliglån, som forbinder låntagere i Danmark med institutionelle og private investorer i Danmark.

UdenomBanken kan via finmaskede kreditvurderingssystemer identificere ejendomme og købere som, på trods af banker og realkreditinstitutters afslag, er egnede til at få et lån til køb af fast ejendom.

Lån udstedt af UdenomBanken vil have en højere rente end traditionelle kreditforeningslån - men for låntager er der ofte ikke store realøkonomiske konsekvenser ved at optage lån via UdenomBanken.

Udenombanken er underlagt tilsyn hos Finanstilsynet og er reguleret af Finanstilsynet under FT-nr 34320.

UdenomBanken ikon

En sikker investering med UdenomBanken

Vi ser frem til at orientere dig mere om, hvad vi kan tilbyde.

Vi mødes gerne på vores kontor i Parken på Østerbro eller vi kan starte med at drøfte mulighederne telefonisk eller per mail.

brian

Brian Trane

Direktør

Email: [email protected]

Tlf: +45 2888 8620