Huslån til finansiering af drømmeboligen

Hvad er et huslån?

Et huslån er et lån, du optager til at købe hus eller anden fast ejendom. Huslån kan også optages til at belåne husets friværdi. Huslån er altid baseret på et pantebrev, f.eks. et realkreditpantebrev eller et ejerpantebrev, f.eks. et bank boliglån.

Der findes tre typer virksomheder, som udbyder huslån:

 • Realkreditinstitutter
 • Banker
 • Ejendomskreditselskaber

De billigste huslån får du gennem realkreditinstituttet, mens huslån gennem ejendomskreditselskaber typisk tilbyder mere fleksibel finansiering. Alle tre udbydere tilbyder grundlæggende to typer af huslån:

 • Et fast forrentet huslån, hvor renten ligger fastlåst i hele lånets løbetid
 • Et huslån med variabel forrentning, hvor renten kan ændre sig med et ½ - 3 års mellemrum.

Få et huslån uden om banken

Mange oplever at blive afvist af realkreditinstitutterne f.eks. fordi drømmehuset ligger uden for de store byer, eller fordi man er selvstændig og har en god, men svingende indkomst. Vi anbefaler derfor, at du starter med at få afklaret, i hvilket omfang en traditionel bank kan hjælpe dig, da det oftest er den billigste løsning. Hvis du finder ud af, at din bank faktisk godt kan hjælpe dig, anbefaler vi fra UdenomBanken, at folk benytter sig af sider som mybanker.dk eller realkreditkonsulenten.dk. De hjælper folk med at finde det rigtige lån og har ingen skjult agenda, som en almindelig bankrådgiver kan have.

Hvis en traditionel bank ikke kan hjælpe dig, er alternativet et huslån uden om banken. Sikkerheden er den samme, som når du låner gennem realkreditinstituttet. Løbetiden på lånet er mellem 5 og 25 år, og du kan typisk låne op til 95 % af boligens værdi. Der er ingen bidragssatser ved denne form for lån, og du kan selv vælge, om du ønsker fast eller fleksibel rente i lånets løbetid. Se, hvilke vilkår, der gælder, når du låner gennem UdenomBanken ift. banker og realkreditinstitutter ved at klikke her.

UdenomBanken tilbyder:

 • Gratis og uforpligtende tilbud
 • Svar inden for 24 timer
 • Lån til ejendomme i hele Danmark – også uden for de store byer.

Hvis du ønsker at købe din drømmebolig gennem UdenomBanken, kan du optage et huslån. Prøv vores låneberegner her og indhent eventuel et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores låneformular.Løbetiden er mellem 5 og 25 år, og du kan typisk låne op til 95% af boligens værdi. De sidste 5% skal du selv lægge som udbetaling. Du angiver også selv om du ønsker et lån med fast eller variabel rente. Vil du betale lånet af hurtigst muligt, anbefales det at vælge en lav løbetid, da det som udgangspunkt er forbundet med de laveste omkostninger. Det er også muligt at optage lån i ens friværdi. Læs mere om lån i friværdi her.

Fordele ved at vælge et huslån gennem UdenomBanken

Vi vurderer dine muligheder for at få et lån ud fra din nuværende situation, frem for kun at se på din økonomiske historik.

 • Muligt at få et huslån til drømmeboligen, som ligger lidt uden for én af de store byer
 • Der er ingen bidragssatser, når du vælger et huslån gennem UdenomBanken
 • Mulighed for fast rente ift. banken, hvor dette ikke er muligt.

Er du stadig usikker på, hvilken form for virksomhed UdenomBanken er, eller er du bare nysgerrig omkring hvordan det hele foregår? Så kan du læse svarene på de spørgsmål vores kunder oftest stiller ved at klikke her.

Vil du tale med os om et huslån til din drømmebolig?

At købe hus er en stor beslutning, og det er vigtigt, at du er sikker på, at den finansiering du vælger, er det rigtige valg for dig.

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os på 71 99 37 30 mandag-fredag kl. 9-19 eller lørdag-søndag kl. 10-15.

Udfyld nemt og hurtigt vores låneformular her .Så vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud – typisk vil du høre fra os inden for 24 timer.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen