Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan blive långiver?

Investorer med en minimumsinvestering på 750.000 kr. har mulighed for at tegne sig ind gennem UdenomBankens investeringsplatform.

Hvad koster det at være långiver?

UdenomBanken oppebærer et honorar svarende til 1% af den investerede kapital, som dækker løbende omkostninger. Er den gennemsnitlige vægtede rente på udlånene eksempelvis 7%, vil nettorenten for dig som långiver være 7 % - 1% = 6 % (før eventuelle tab).

Hvor længe binder jeg mig som långiver?

Som långiver kan du binde dig i 5 – 25 år. Dog vil der typisk være mulighed for, at du kan sælge din investering til andre interesserede.

Er jeg anonym som långiver?

Som långiver er du altid anonym, og dine informationer fremgår ikke overfor låntagerne.

Er mine penge sikret som långiver?

Din investerede kapital står på en særligt sikret konto (Jyske Bank), indtil pengene er fuldt investeret. Når pengene er investeret, vil din investering ikke være omfattet af Indskydergarantifonden. Din risiko er begrænset til dit indskud.

Når dine penge er fuldt investeret, vil de være fordelt på et større antal lån, der alle har pant i fast ejendom i Danmark. På ’min side’ kan du få yderligere oplysninger om de enkelte lån, som din investering er eksponeret overfor.

Hvorfor vælger låntagere lån gennem UdenomBanken?

Låntagere vælger UdenomBanken, fordi låneportalen er et af de bedste alternativer til realkreditfinansering. Vore kunder får hurtig og personlig kundeservice, der typisk overgår bankernes niveau. Se vore kunders anmeldelser på Trustpilot her.

UdenomBanken tilbyder lån til kunder, der ikke kan eller ikke vil optage et lån gennem de traditionelle pengeinstitutter. Der kan være mange grunde til, at låntagere ikke låner gennem eget pengeinstitut:

  • Ejendommen, der ønskes finansieret, er svær at finansiere gennem realkredit pga. ejendommens placering eller type
  • Låntager har svingende, dog udmærket, indkomst (f.eks. selvstændige)
  • Låntager har et lavt, dog tilstrækkeligt, rådighedsbeløb, som eget pengeinstitut ikke kan acceptere
  • Låntager har høj gældsfaktor (gæld i forhold til indtægt) til trods for stor friværdi
  • Behandlingstiden er for langsom eller besværlig gennem eget pengeinstitut

Hvad sker der, hvis låntager misligholder sit lån?

I tilfælde af misligholdelse starter en proces, der indeholder maksimalt tre rykkere, hvorfor sagen overdrages til intern inddrivelse. Opnås der ikke et resultat af dette, vil udeståender blive inddrevet gennem fogedretssystemet. Denne service er indeholdt i de administrationsomkostninger, som UdenomBanken opkræver.

Vil du høre mere om investeringsmulighederne med UdenomBanken?

Kontakt Lars Riis-Koefoed, Investor Relations på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfyld låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen