Crowfunding case: Bechs Hotel – tæt på Skjern Å og Ringkøbing Fjord

Unik investeringsmulighed i attraktivt turistområde

Finansiering af veldrevet hotel beliggende i attraktivt turistområde tæt på Skjern Å, Skjern Enge og Ringkøbing Fjord.

Den nuværende ejer har drevet hotellet i 37 år og startede med en forpagtning. Bygningerne blev erhvervet i 2001 for 9 mil. kroner.

Nu søges finansiering til at samle alt gæld, dvs. der søges samlet en finansiering på kr. 4,5 mil. kroner, som sikres via det stort 1. prioritets pant i ejendommen.

Indledningsvist opsamles finansieringen i trancher á 500.000,00 og mulighed for at investere minimum kr.25.000,00. Disse trancher sikres midlertidigt via en 2. prioritet, som så erstattes af en 1. prioritet når alle 9 trancher er fuldt tegnet. Uanset pantets prioritetsmæssige placering, så vil sikkerheden placeres inden for 50 % af den værdi, som ejendommen senest er handlet for.

Den investerede kapital forrentes med 8,5 % med en løbetid på maksimalt 25 år. Hvis investor bliver i investeringen mindre end ni år, så medfører et sådan afkast at det investerede beløb er fordoblet.

Succesrigt hotel i vækstområde

Bechs Hotel har en de bedste belægningsprocenter for mindre hoteller i provinsen, og selv under corona kørte selskabet med overskud. Hotellets eksistens betyder rigtig meget for byerne Tarm og Skjern og nyder selvsagt stor opbakning fra lokalbefolkningen.

Destination Vesterhavet (Varde, Ringkøbing-Skjern) oplever i perioden fra 2019-2022 en vækst i antal overnatninger på 19 %. På landsplan er fremgangen i denne periode 12 %. Destination Vesterhavet er det område i Danmark med næstflest overnatninger efter København. I 2022 var der i området i alt 10.317.000 registrerede overnatninger i området (kilde: Danmarks Statistik).

Enestående naturoplevelser

Naturområderne langs Skjern Å har siden det store genopretningsprojekt i 2003 oplevet massiv fremgang af både danske og internationale turister. Genslygningen af den mægtige å har betydet markant bedre leveforhold for en række dyrearter. De våde enge langs åen tiltrækker naturfolk i stort tal.

Der er et meget rigt fugleliv i området, og fugletårne Lønborggård og Skjernåvej er blandt de populære attraktioner.

Trækfærgerne ved Kalvholm og Naturudstilling Skjern Enge er ligeledes velbesøgte indslag i det vestjyske hedelandskab.

lady

Laksefiskeri i Skjern Å. Her bliver ikke alene fanget mange laks. De er også store. Sæsonpremieren i Skjern Å 2022 gav i alt 56 laks. Den største var 18,2 kg og målte 124 cm.

Siden 2003 er laksefiskeri i Skjern Å gradvist blevet mere og mere populært. Åens unikke bestand af atlanterhavslaks er som et af ganske få steder i verden i fremgang. Skjern Å kan tilbyde et fantastisk laksefiskeri fra premieren i april og frem til sæsonafslutningen i oktober.

Det populære laksefiskeri i Skjern Å lokker ikke bare mange danske men også internationale gæster til. Der kommer en del fra bl.a. Tyskland, Holland, Belgien og i de senere også fra Norge og Sverige. De danske og udenlandske gæster ved Skjern Å er typisk et købestærkt publikum, som er villige til at betale for gode oplevelser herunder overnatning og kost.

stats

Udviklingen i antal lystfiskerfangede laks i Skjern Å fra 2005-2022 (kilde: www.skjernaasam.dk).

bridge

Højt til loftet og masser af plads. Der er modsat flere udenlandske fiskevande adgang til mange kilometer fiskevand langs Skjern Å. Borris Fiskeriforening råder eksempel over 23 kilometer og Skjernådalens Lystfiskerforening over 27 kilometer.

Sådan kommer du videre

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os mandag 10-19, tir-tor 9-19, fredag 9-17 og lørdag 10-15.

Ring 71 99 37 30

Få et tilbud

Udfyld låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen