Lån et mindre beløb uden sikkerhed i din ejendom

Lån uden sikkerhed

Jeg erklærer, at jeg ikke er registreret i RKI
Jeg accepterer vilkår og betingelser og persondatapolitik giver tilladelse til at Udenombanken.dk må opbevare mine data, samt videregive disse til udvalgte långivere.

Ja, tak! Jeg vil gerne have tilsendt UdenomBankens Nyhedsbrev og e-mails om nyheder og attraktive tilbud. Jeg har læst og forstået samtykkeerklæringen
Jeg giver samtykke til, at långiverne, som UdenomBanken samarbejder med, indhenter oplysninger om mine eksisterende lån via andre virksomheder tilsluttet KreditStatus. Læs mere om samtykke her.

Det tager kun få minutterUdfyld formularen med oplysninger om det ønskede lån samt dine personlige oplysninger. Når du har færdiggjort ansøgningen, vil vi typisk besvare din henvendelse inden for 24 timer. At ansøge hos os er helt uforpligtende.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke er en bank. Vi samarbejder derimod med banker, så vi kan finde det bedst mulige lån til dig.

Bliver du forhåndsgodkendt til et lån hos vores samarbejdspartnere, vil du blive kontaktet af os med ét eller flere tilbud fra den/de pågældende banker. Det er herefter op til dig, om du ønsker at acceptere lånevilkårene.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfyld låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen