Tak! Vi har modtaget dine oplysninger.
Boliglån uden om banken

Boliglån uden om banken

Lån i din friværdi eller til køb af ejendom

Indhent gratis tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Svar inden 24 timer

UdenomBanken Prisgaranti ©

UdenomBanken Prisgaranti logo
 
Seneste lån
250.000 kr., køb af ejerbolig, 6200 Aabenraa 398.000 kr., køb af ejerbolig, 7800 Skive 540.000 kr., lån i friværdi, 5500 Middelfart 220.000 kr., lån i friværdi, 4281 Gørlev 390.000 kr., køb af ejerbolig, 6760 Roager 1.840.000 kr., køb af ejerbolig, 2605 Brøndby 860.000 kr., andelsbolig, 1902 Frederiksberg 620.000 kr., andelsbolig, 2500 Valby 304.000 kr., andelsbolig, 2700 Brønshøj 460.000 kr., kolonihavehus, 2700 Ballerup 670.000 kr., køb af ejerbolig, 4100 Ringsted 878.000 kr., køb af ejerbolig, 4760 Vordingborg 515.000 kr., køb af ejerbolig, 4500 Nykøbing Sj. 745.000 kr., køb af ejerbolig, 3310 Ølsted 225.000 kr., lån i friværdi, 9352 Dybvad 400.000 kr., lån i friværdi, 8960 Randers SØ 210.000 kr., lån i friværdi, 4000 Roskilde 305.000 kr., køb af ejerbolig, 4900 Nakskov 560.000 kr., andelsbolig, 2400 København NV 271.000 kr., køb af ejerbolig, 9620 Aalestrup

Derfor vælger mange os

Uafhængig formidling

Vores mål er at indhente det billigste lånetilbud til dig og løse så mange sager som muligt, intet andet.

Hurtigere sagsbehandling

Vi kontakter dig indenfor 24 timer, og efter kreditvurderingen har långivere 48 timer til at afgive lånetilbud.

Lån - uanset din status

Gennem os får du en fair kreditvurdering uanset din beskæftigelse, civilstand og bopæl.

Lån - også under én million kr.

Vi stiller krav til långiverne i vores netværk, så vi sikrer at der gives tilbud på lån i næsten alle størrelser.

Det siger kunderne

Sådan foregår det

1

Udfyld låneformularen

Udfyld gratis vores formular og hør fra os indenfor 24 timer. Det tager ikke mere end et par minutter.

2

Bliv kreditvurderet

Når der er mulighed for at finde dig en långiver, bliver din sag kreditvurderet af én af vores samarbejdspartnere.

3

Vi indhenter et tilbud

Efter kreditvurderingen indhenter vi lånetilbud blandt et netværk af professionelle investorer, og hjælper dig med at finde det bedste lån.

4

Accept af tilbud

Vi præsenterer dig for det bedste tilbud, som du enten accepterer eller afslår. Der er absolut ingen forpligtelse, og ingen skjulte gebyrer.

Beregn og lån

Det siger medierne

 • Boliglån - Lån til din nye bolig
 • Lån i fast ejendom
 • Pantebrevslån
 • Pantebreve og typer
 • Lån i friværdi
 • Lån til tvangsauktion
 • Lån til kolonihavehus
 • Huslån

Boliglån uden om banken

Står din bank i vejen for købet af din drømmebolig, eller vil realkreditinstitutterne ikke gå med til, at du låner i din egen bolig til betaling af eksempelvis et nyt køkken eller en omlægning af en stor forbrugsgæld? Så kan Udenombanken måske hjælpe dig.

Udenombanken forstår, det kan være frustrerende at bevæge sig rundt på kreditmarkedet og, at bankerne og realkreditinstitutterne ikke altid ser på din økonomi, som du selv gør. Men ønsker du enten at låne til køb af bolig eller at låne i din bolig, er det muligt at optage et boliglån uden om banker og realkreditselskaber.

Udenombanken er en udlånsportal, som matcher lånere med professionelle långivere og ønsker at være det bedste alternativ til traditionelle pengeinstitutter for lånere og investorer.

Med et boliglån gennem UdenomBanken.dk

 • Kan du typisk låne op til 95% af boligens værdi
 • Kan du typisk få et lån med en løbetid på 25 år
 • kan du både låne til køb af bolig og til lån i bolig (f.eks. til renovering, nyt køkken eller omlægning af dyr forbrugsgæld)

Boliglån gennem os har typisk en lavere rente end bankernes, men en højere rente end realkreditselskabernes. Derfor anbefaler vi, at du altid søger

Læs mere

Hvad er et lån med sikkerhed i fast ejendom?

Lån i eller til fast ejendom svarer til, at man låner penge i sin friværdi. Friværdien afgøres ved at sammenligne ejendommens nuværende værdi med den allerede eksisterende gæld og er afgørende for hvor stort et lån, du kan få. Begrebet fast ejendom dækker over all typer af ejendom, som kan tinglyses enten i tingbogen eller i andelsboligbogen.

Der kan være mange gode grunde til, at søge om lån med sikkerhed i fast ejendom. Den mest umiddelbare fordel er, at omkostningerne som regel er mindre i forhold til lån uden sikkerhed, da banken eller lånevirksomheden kan gøre krav på din ejendom hvis lånet misligholde

Udenombanken hjælper med at indhente tilbud på lån i fast ejendom af følgende boligtyper:

 • Ejerbolig (hus, rækkehus, villa)
 • Andelsbolig
 • Sommerhus
 • Fritids- og kolonihavehus
Læs mere

Hvad er et pantebrevslån?

Et pantebrev er et gældsbrev, hvor der til sikkerhed for lånet f.eks. stilles sikkerhed i fast ejendom. Denne sikkerhed kan stilles både ved køb af ny ejendom, eller lån i eksisterende ejendom. Næsten alle lån til finansiering af fast ejendom, såsom almindelige pantebrevslån, bankboliglån/prioritetslån og realkreditlån er baseret på et underliggende pantebrev. Pantebrevslån er derfor den klart mest benyttede form indenfor boligfinansiering i Danmark. UdenomBanken.dk kan hjælpe dig med at indhente et tilbud på et pantebrevslån.

Læs mere

Hvilke pantebreve findes der?

Et pantebrev er bevis på at en ejer af en ejendom stiller sikkerhed overfor en långiver som dermed bliver panthaver. Indenfor boligfinansiering findes der følgende pantebrevstyper:

 • Sælgerpantebreve
 • Realkreditpantebreve
 • Ejerpantebreve

 • Herunder kan du læse mere om pantebreve og hvilken forskel der er på dem.

  Læs mere

Lån i friværdi

Det er muligt at låne penge i en ejendoms friværdi uden om banken og realkreditinstitutterne. Dette gælder for alle typer af ejerboliger, andelsboliger, erhvervsejendomme samt fritidshuse, herunder sommerhuse og kolonihaver. For at optage lån i din ejendom kræver en långiver typisk, at der kan sandsynliggøres en værdi i ejendommen som stilles til sikkerhed for den pantsatte del af boligen. Det er dette man i daglig tale kalder friværdi.

Formålet med et optage et lån i friværdien kan være alt fra renovering og istandsættelse af nuværende ejendom til forbrugslån og lån til bilkøb. Långivere vil blot kræve, at der kan stilles sikkerhed for de penge de låner ud, hvorfor det er nødvendigt, at der er en friværdi som mindst er tilsvarende det beløb der ønskes at låne.

Læs mere

Lån til tvangsauktion

Du kan låne penge til at købe en bolig der er på tvangsauktion, uanset hvilken boligtype der er tale om i Danmark. På UdenomBanken kan du, ligesom ved et almindeligt lån til at købe bolig, få finansieret købet af en ejendom der er på tvang.

Ønsker du at finansiere en ejendom, der er på tvangsauktion, så er det meget vigtigt at du er sikker på, at du har den nødvendige finansiering til købet og den nødvendige jura.

Det er vigtigt at starte låneprocessen så tidligt som muligt, når du ønsker at købe en ejendom på tvangsauktion, da det ofte kan være mere komplekst end ved et almindeligt køb. Beregn og lån til tvangsauktion her .

I dag skal man som tvangsauktionskøber både have en stor udbetaling, et finansieringsinstitut og en advokat til at hjælpe sig når man køber på tvangsauktion. Alt dette kan UdenomBanken nu tilbyde i én samlet pakke til dig, da vi er specialister finansiering af køb af bolig på tvangsauktion.

UdenomBanken kan hjælpe dig med at få et lånetilsagn og skaffe dig finansieringen til købet samt tinglyse skøde, indhente samtykkeerklæringer og alt øvrigt juridisk arbejde i forbindelse med tvangsauktionen. For at kunne låne skal du

Læs mere

Kolonihave

Hos udenombanken.dk kan vi også hjælpe dig med at indhente tilbud på lån til køb af kolonihavehus. Vi har en række investorer der er specialister i finansiering af kolonihaver og haveforeninger uden om banken. Som udgangspunkt kan vi hjælpe med lån til de fleste typer af kolonihaver. Det gør ikke nogen forskel, om det er lån til køb af kolonihave med helårsstatus eller ej.

Læs mere

Få et huslån uden om banken

Er du blevet afvist i banken eller af realkreditinstitutterne, fordi drømmehuset ligger uden for de store byer, eller fordi du er selvstændig og har en god, men svingende indkomst? Så kan du nu få et huslån uden om banken. Sikkerheden er den samme, som når du låner gennem realkreditinstituttet. Se, hvilke vilkår, der gælder, når du låner gennem UdenomBanken ift. banker og realkreditinstitutter ved at klikke her

Vi tilbyder:

 1. Gratis og uforpligtende tilbud
 2. Svar indenfor 24 timer
 3. UdenomBanken prisgaranti

Hvis du ønsker at købe dit drømmehus gennem UdenomBanken, kan du optage et huslån. Løbetiden er mellem 5 og 25 år, og du kan typisk låne op til 95 % af boligens værdi. Vil du betale lånet af hurtigst muligt, anbefales det at vælge en lav løbetid, da det som udgangspunkt er forbundet med de laveste omkostninger. Det er også muligt at optage lån i ens friværdi gennem UdenomBanken. Dette gælder for alle typer af ejendomme.

Herunder er der opsummeret, hvilke fordele, der er ved at vælge et huslån gennem UdenomBanken.

Fordele ved at vælge et huslån gennem UdenomBanken:

 1. Muligt at få et huslån til drømmehuset, som ligger lidt uden for én af de store byer
Læs mere