Tak! Vi har modtaget dine oplysninger.

Lån til kolonihavehus

Kolonihave

Hos udenombanken.dk kan vi også hjælpe dig med at indhente tilbud på lån til køb af kolonihavehus. Vi har en række investorer der er specialister i finansiering af kolonihaver og haveforeninger uden om banken. Som udgangspunkt kan vi hjælpe med lån til de fleste typer af kolonihaver. Det gør ikke nogen forskel, om det er lån til køb af kolonihave med helårsstatus eller ej.

Lån i kolonihaver afhænger i høj grad af vedtægter og økonomien der ligger til grund for den enkelte haveforening og om kolonihaven ligger på ejet eller lejet grund, samt hvilke lejeaftaler der ligger bag. Hvis du har brug for at vide, om der er mulighed for at låne til din tilsigtede haveforening skal du være velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at købe en kolonihave, kan du benytte vores tilbudsformular, så hjælper vi med at indhente et lånetilbud uden om banken.

Til haveforeninger

Som haveforening kan i forhåndsgodkendelser af jeres haveforening, således at køberene til jeres haveforening har mulighed for hurtigt at indhente tilbud på lån til køb af kolonihave via UdenomBanken.dk. For at blive forhåndsgodkendt til kolonihavelån, kræver det blot at i indsender jeres haveforenings vedtægter samt seneste regnskab. Herefter vil i komme på vores liste over forhåndsgodkendte haveforeninger. I vil ligeledes have mulighed for at få vores banner ind på hjemmesiden.

Beregn og lån

Udfyld vores ansøgningsformular. Du hører fra os indenfor 24 timer.

Beregn og lån