Afkøb pantebreve til salg

UdenomBanken udbyder lige nu stk. pantebreve til afkøb

Bliv præsenteret for pantebreve som UdenomBanken har til salg, og hør nærmere omkring formidlingsaftaler mv.

- Typisk effektiv årlig forretning på 5-8%

- Løbetider på 5-25 år

Om pantebreve

Pantebreve i fast ejendom har vist sig være en særdeles god forretning for de af vores investorer som har været med fra starten. Der er tale om en unik placerings-mulighed, som er opstået i kølvandet på de restriktive udlånskrav, som banker og realkreditinstitutter er underlagt. På den baggrund kan man opnå afkast på minimum 4% i rente på første prioritets sikkerheder i særdeles attraktivt beliggende områder og helt op til 8,5 % i knap så attraktive områder. Det kan f.eks. være en villa en forstadskommune i København som koster 2,5 mill., hvor debitor kommer med 5 % i udbetaling og hvor der skal udstedes et pantebrev på de resterende 95 %. Det kan også være en villa i Erritsø ved Fredericia som koster en million kroner og hvor debitor ligeledes har en udbetaling på 5 %. I et sådan tilfælde formidler vi et pantebrev på det resterende beløb på 95 % af købesummen. Der er forskel i renten på disse to typer pantebreve. Vi har pantebreve i alle kategorier til salg og dermed også en stor spredning på den rente man som investor kan opnå. Alle pantebreve, som vi formidler, er dog kendetegnet ved:

- debitorer med ordnet økonomi

- første prioritets sikkerhed i ejendomme med høj klasse

Pantebreve med højere rente, og dermed høj risiko, tilbydes også. Det vil i så fald typisk være pantebreve i erhvervsejendomme eller pantebreve med en ringere prioritetsstilling. Du kan købe pantebreve med et fornuftigt afkast helt ned kr. 150.000,00. Hvis du vil købe hele porteføljer, så kan vi også være behjælpelige, herunder med funding i bank og professionel administration.

Bestil yderligere information om pantebreve til salg

Bliv kontaktet i dag, eller kontakt til kreditkonsulent Brian Trane direkte på tlf. 2888 8620 / email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 9 til 19 på hverdage

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen