Hvad er et boliglån?

Et boliglån er et lån der kan benyttes til køb af bolig eller til lån i din boligs friværdi. Mange oplever at få nej i banken, når de har fundet drømmeboligen, eller hvis de ønsker at optage et lån i deres friværdi til f.eks. et nyt køkken eller til omlægning af forbrugsgæld. Ønsker du at optage et boliglån til køb af bolig eller at låne i din boligs friværdi, kan det være muligt at låne uden om banker og realkreditinstitutterne.

UdenomBanken er ejendomskreditselskab, der forbinder låntagere med långivere. Gennem selskabet formidles lån til långivere, der består af større institutionelle investorer såsom investeringsfonde og banker.

Med UdenomBankens boliglån kan du:

  • Låne op til 95% af boligens værdi
  • Få et lån med en løbetid på mellem 5 og 25 år
  • Låne til både køb af bolig og til lån i bolig (f.eks. til renovering, nyt køkken eller omlægning af dyr forbrugsgæld)
  • Låne til ejerbolig, sommerhus, andel og kolonihaver

Boliglån fra UdenomBanken har typisk en lavere rente end bankernes, men en højere rente end realkreditinstitutternes. Vi anbefaler, at du altid søger om realkreditfinansiering først, da det er den billigste form for boligfinansiering i Danmark. Har din egen bank sagt nej til trods for at du har en udmærket økonomi, er UdenomBankens boliglån et godt alternativ.

Vil du tale med os om et boliglån til din drømmebolig?

At købe en ejendom er en stor beslutning, og det er vigtigt, at du er sikker på, at den finansiering du vælger, er det rigtige valg for dig.

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os på 71 99 37 30 mandag-fredag kl. 9-19 eller lørdag-søndag kl. 10-15.

Udfyld nemt og hurtigt vores låneformular her.Så vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud – typisk vil du høre fra os inden for 24 timer.

UdenomBanken ikon

Sådan kommer du videre

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og svar på en overskuelig side.

Ofte stillede spørgsmål
Ring til os

Vil du tale med os?

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med netop din situation. Ring til os fra 09-19 på hverdage og 10-15 om lørdagen.

Ring 71 99 37 30
Få et tilbud

Få et tilbud

Udfylde låneformularen – så vender vi tilbage med et tilbud. Helt uforpligtende.

Gå til låneformularen