Tak! Vi har modtaget dine oplysninger.

Boliglån - Lån til din nye bolig

Boliglån uden om banken

Står din bank i vejen for købet af din drømmebolig, eller vil realkreditinstitutterne ikke gå med til, at du låner i din egen bolig til betaling af eksempelvis et nyt køkken eller en omlægning af en stor forbrugsgæld? Så kan Udenombanken måske hjælpe dig.

Udenombanken forstår, det kan være frustrerende at bevæge sig rundt på kreditmarkedet og, at bankerne og realkreditinstitutterne ikke altid ser på din økonomi, som du selv gør. Men ønsker du enten at låne til køb af bolig eller at låne i din bolig, er det muligt at optage et boliglån uden om banker og realkreditselskaber.

Udenombanken er en udlånsportal, som matcher lånere med professionelle långivere og ønsker at være det bedste alternativ til traditionelle pengeinstitutter for lånere og investorer.

Med et boliglån gennem UdenomBanken.dk

  • Kan du typisk låne op til 95% af boligens værdi
  • Kan du typisk få et lån med en løbetid på 25 år
  • kan du både låne til køb af bolig og til lån i bolig (f.eks. til renovering, nyt køkken eller omlægning af dyr forbrugsgæld)

Boliglån gennem os har typisk en lavere rente end bankernes, men en højere rente end realkreditselskabernes. Derfor anbefaler vi, at du altid søger om realkreditfinansiering først, da det er den billigste form for boligfinansiering i Danmark. Men er boligen, du ønsker at belåne ikke mulig at få realkreditlån til, er vi et glimrende alternativ.

Du kan beregne hvad et boliglån til køb af bolig eller lån i en eksisterende bolig vil koste ved at benytte beregneren, klik på den blå knap

Beregn og lån

Udfyld vores ansøgningsformular. Du hører fra os indenfor 24 timer.

Beregn og lån